Новини

20 март 2015 г.

Здравейте Приятели,

Ние от магазин Под Вода и водолазен център Средец, Ви каним на ивента на Scubapro и откриване на водолазния сезон, на 09.05. и 10.05.2015 г. в Китен. Събитието ще се проведе както всяка година в хотел Бодуров.
На 09.05. почетните наши гости Веселин Горанов и Мирослав Славчев, ще направят кратки презентации за новостите в подводната фотография и техническият дайвинг. Г-н Христян Холфелдер менджър продажби на Scubapro и Subgear ще ни запознае на кратко с всичко ново, което представляваните от него компании предлагат. По традиция вечерта печено агне и... голям купон. За всички, които имат необходимост от екипировка сега е моментът, цените са с до 30% по-ниски от нормалните. Можете да поръчвате на специалните цени за ивента на Scubapro до 12 Април включително!
Очакваме ви!

Поздрави,
Водолазен център Средец и магазин Под Вода

Здравейте приятели, Водолазен център "Средец" приключва сезона в България и от 13.09.2014 г. го продължаваме в Гърция, при приятелски водолазен център Океяник в Никити, който има желание може да се присъедини към нас. Там ще се проведат следните курсове: Advanced Open Water, Intro to tec, Advanced nitrox, Deco pro, Normoxic Trimix, Advanced Trimix, Intructor CMAS PRO TEC 1*.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

29 ноември 2014 г.

Отново ще пътуваме с яхтата Надин и ще си направим водолазно сафари в района на Дахаб и Брадърс. Ще отсъстваме от България от 29 ноември до 8 декември 2014 година. Яхта Надин разполага с отлични условия за престой и гмуркане – 14 каюти, ресторант, шезлонги, водолазно оборудване, навигационна и комуникационна система. Яхтата е дълга 38 метра и широка 7,5 метра. Очакваме да е толкова приятно и весело както при предишното пътуване. Египет, чакай ни! Идваме!

26 септември 2014 г.

От 26 септември до 4 октомври 2014 г. водолазен център Средец ще бъде в Бодрум, Турция. Място, където обичаме да се гмуркаме - кристално море и красиви подводни кътчета. Някои наричат Бодрум - перлата на Турция. Това е едно от най-добрите места за дайвинг в страната. Живописен подводен свят, риби, рифове, пещери, разнообразни места за дайвинг на напреднали и начинаещи. Освен отлични условия за водолазите, града и околностите предлагат интересни места за почивка и забавление.

5 април 2014 г.

През април 2014 година отново пътувахме на водолазно сафари. Червено море крие интересни и красиви места за гмуркане и кристално чиста вода. Пътувахме и почивахме на яхта Надин. Нашето пътешествие започна от Хургада. Гмуркахме се в красиви коралови рифове, между пъстри риби и разнообразни морски обитатели на Червено море.

Страници